VAN / ÖZALP - 3 Nisan İlkokulu

KISA BİR MOLA

Sevgili öğrenciler, saygıdeğer veliler ve kıymetli eğitim çalışanlarımız;

3 Nisan İlkokulu  eğitim ailesi olarak 2023-2024  eğitim öğretim yılının birinci dönemini başarıyla tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. 19 Ocak 2024  Cuma  gününden itibaren başlayan  yarıyıl tatili, 5 Şubat 2024 Pazartesi  günü tamamlanarak eğitim öğretim faaliyetlerimiz yeni bir dönemin heyecanıyla kaldığımız yerden devam edecektir.Okulumuz   eğitim çalışanımız ile eğitim öğretim faaliyetlerini azimle yerine getirmekteyiz. Toplamda 500 e yakın öğrencimiz 19 Ocak 2024 Cuma günü ilk dönem karnelerini aldılar.  Bizler de öğrencilerimizin karne heyecanını onlarla birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşarken onları güçlü yarınlara hazırlayan öğretmen, veli ve eğitim paydaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.Bizlere emanet edilen çocukların en iyi şekilde eğitim görmeleri ilk hedeflerimizdendir.

Kıymetli Velilerimiz ,

Okullarda yapılan eğitim öğretim faaliyetllerinin amacına ulaşması için kalıcı ve verimli bir şekilde sağlanması öğretmen ve  sizlerin desteklerinize bağlıdır.Yıl boyunca iş birliği içerisinde olmanız ilgi ve alakanız süreci olumlu yönde etkilemektedir.Öğrencileri  değerlendirmek sadece   karnedeki notlarla yeterli değildir. Bu notlar birinci dönemdeki derslerin akademik bir değerlendirmesidir.Asıl önemli olan öğrencilerin karakter eğitimidir.Çocuklarınızın eksikleri elbette olacaktır önemli olan bunların farkında olamak telafi etmek bunlara kafa yormak ve onlara gerçekten destekçi olmaktır.Tatilde televizyon başında zaman geçirmekle değil çocuklarınızla beraber kaliteli bir zaman geçirmek onlara zaman ayırmanız gerekmektedir.Yarıyıl tatili boş bir zaman değil çocuklarınızla güzel anılar biriktirmek için verilen çok kıymetli bir süreçtir.Çocuklarınızın iyi birey olması yolunda sizin ilgi alaka güven sevgi ve saygısına ihtiyacı vardır.

Sevgili Öğrencilerimiz ,

Bir dönem verdiğiniz emeğin karşılığını aldınız .Karnede notlarında istemediğiniz durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz önemli olan pes etmemek .Başarıya giden yolda elbette  engeller olacaktır.Bu engeller sizleri yüreklendirmeli ve azimle sistemli ve düzenli bir şekilde çalışmalısınız.Bu problemlere farklı çözüm yolları bulup bunları uygulamalısınız .Hiç bir başarı tesadüfi değildir sizleri ülkesine ve insanlığa karşı sorumluluğunu bilen ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak görmenin mutluluğunu taşıyoruz. Tatil döneminde okumayı asla terk etmiyor bol bol kitap okuyoruz. Kitap okumayı ne kadar arttırırsanız o kadar da başarılı olur ve geleceğe de o kadar yatırım yapmış olursunuz.

Sevgili çocuklarım sizler okudukça dünya daha çok güzelleşecektir.

Değerli Meslektaşlarım,

Tatil sürecinin bir taraftan fiziksel yorgunluğunuzu almasına diğer taraftan kutlu mesleğinize büyük bir şevkle bağlanmasına vesile olmasına diliyorum.

5 Şubat Pazartesi günü eğitim öğretimin kaldığı yerden devam etmesi adına  sizleri okulumuzda bekliyor olacağım.Hepinize iyi tatiller diliyor sevgi  ve saygılarımı  sunuyorum.

YUSUF AÇAR

OKUL  MÜDÜRÜ

29-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-202428-01-2024

Yayın: 28.01.2024 - Güncelleme: 29.01.2024 00:06 - Görüntülenme: 216